Experiment amb Placa de Petri

6/03/2018

En primer lloc, en aquesta classe, Sergio ha conmençant explicant-nos el projecte "¿Cómo somos por dentro? ¿Dónde tenemos huesos? ¿Cómo son los huesos? ¿Cómo podemos mantener nuestros huesos sanos?". Que és un projecte elaborat per a 4-5 anys, al quals apareixen diverses pregunten que es poden realitzar als xiquets/es d'aquestes edats. 

A més, a començat una altra part del Bloc II, " Com viure sans?". I ens ha fet una petita explicació sobre com la historia de la humanitat ha canviat la mentalitat respecte a la salut i a les pràctiques higièniques de les diferents cultures. 

També, hem parlat sobre les causes que a l'actualitat poden causar malalties. 

I per últim, hem fet un experiment molt interessant, amb Placa de Petri, que és una caixa amb una espècie de gel que el que fa es proliferar bacteris. Aleshores, el que hem fet ha sigut dividir la caixa en dos meitats, i en una part hem tocat amb les mans brutes, es a dir, amb bacteris, i a l'altra amb les mans netes sense aixecar-les amb paper. 

  

Pense que aquesta classe ha sigut molt divertida, ja que l'experiment jo personalment no el coneixia i no sabia el que era aquella caixa que Sergio ens mostrava, i a més, respecte al projecte que ens ha explicat al principio ha sigut molt interessant i crec que ens pot servir per al nostre futur com a docents quan tinguem que treballar el cos humà. 

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Presentació