Comencen les exposicions

Hui han començat les exposicions sobre els treballs d'investigació que hem realitzat en grup. 

En primer lloc va començar un grup parlant sobre respecte, tolerància i convivència. Van explicar les seues hipòtesis realitzades al començament del seu treball de camp, i ens van definir els tres conceptes anteriors.


També van comentar les enquestes que van realitzar i les van relacionar amb les seues hipòtesis prèvies per a comprovar si coincidien o no. 

I per últim es van centrar en la seua unitat didàctica per a tractar aquests temes dins l'aula de Infantil. Algunes de les activitats que han realitzat han sigut "Únics però iguals", "El mag de les paraules màgiques". Aquesta última vam eixir 5 voluntàries i la vam poder fer en primera persona, i va ser molt divertida i hem va parèixer molt adequada per a que els xiquets i xiquetes aprenguen a dir "per favor" i "gràcies". 


La segona exposició tracta sobre sexe i gènere, coeducació a l'aula. Primer, van fer una introducció molt completa sobre la coeducació a les aules. Respecte a la proposta educativa, ens han explicat diverses activitats i han realitzat diversos voluntaris un taller se sensibilització, per tal de entendre com és la societat i actualitat, i com es tracten al les persones només per ser homes o ser dónes i per els seus gustos, preferències, forma de ser... M'ha paregut que l'activitat ha representat molt bé com és tot açò hui en dia, per desgràcia, i hem pogut entendre i sensibilitzar amb aquests tipus de persones que pateixen qualsevol injustícia social. 
Com a conclusió, les exposicions dels meus company/es m'han paregut molt interessants, ja que són temes que com a futurs docents hem de conèixer i saber com tractar a l'aula perquè la educació és molt important ja que tenim a les nostres mans aspectes tant significatius com aquests. 

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Presentació