Resultat Placa de Petri

13/03/2018

En primer lloc, Sergio ens va portar les Plaques de Petri. I ens va explicar el per què havien eixit bacteris i fongs. Encara que la majoria de les plaques no van eixir bé, perquè suposadament una de les parts de la placa havia d'estar neta, però només de l'aire es va embrutar, i el resultat va ser aquest...


Després vam continuar amb el Bloc II "Com viure sans?", i vam fer diverses activitats molt interessants a més de vore teoria del bloc com per exemple la part de "Què podem fer relacionat amb l'alimentació per a viure sans?"

Respecte a l'alimentació vam fer algunes activitats com, calcular la nostra Despesa Energètica en Repòs (DER), depenent de si som homes o dones ja que és són dos fórmules propostes per Mifflin diferents. I també vam fer Despesa Energètica Total(DET), amb ajuda d'una taula que ens indica les fórmules segons les activitats que fem i les hores al dia.

Per últim, Sergio ens va donar envasos de aliments, per a que comprovarem la quantitat d'eixe aliment determinat com necessitaven per a sobreviure un dia en repòs.

Aquesta classe m'ha paregut molt interessant ja que respecte al resultat de la Placa de Petri, hem va sorprendre molt com va quedar perquè no imaginava que seria així. I respecte, al càlcul de la DER i la DET no ho sabia realitzar abans, i també crec que és útil per a poder tindre una alimentació equilibrada i adequada al nostre organisme i cos.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Presentació