Educació per al consum

23/03/2018

En aquesta classe amb Virgilio, vam començar amb el Bloc III, relacionat amb el consum. On vam parlar sobreel consumisme que hi ha hui dia als medis de comunicació especialment, i com afecta als xiquets/es. 

També vam parlar sobre diverses claus per a educar per al consum, ja que és molt important que aquest tema es tracte no només a casa, sinó a l'escola, encara que és molt important la col·laboració escola-familia per a aconseguir que aquest tipus d'educació siga factible. 

Vam visionar un video sobre els xiquets/es consumidors, al que explicava com els xiquets/es estan expostos a moltíssims anuncis publicitaris i ells/es són els més vulnerables davant açò.














Per a finalitzar la classe, vam parlar sobre com podem explicar a un xiquet/a que ha d'apagar el llum, o que no ha d'estalviar aigua per exemple... Ja que per a nosaltres és molt fàcil comprendre els motius però per als xiquets/es pot ser més complex i hi ha que trobar maneres per a que puguen comprendre-lo i el duen a la pràctica.

 


Aquesta classe va ser molt interessant, ja que és un tema molt actual i diari, i que no li donem la importància que realment té. Ja que no ens adonem que els xiquets/es viuen en una societat amb moltíssima publicitat i acçò els pot afectar. A més, respecte a la educació per al consum hem pareix molt adequat tractar aquest tema a classe per a en un futur saber com poder fer correctament aquesta educació.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Presentació