Expectatives de l'assignatura

En primer lloc, crec que l'assignatura és interessant, ja que pense que anem a aprendre moltes coses sobre aspectes tan importants com són la educació social, personal i mediambiental com el propi nom indica. 

Pense que a aquesta assignatura anem a tractar temes molt interessants com els que ens van mostrar els mestres en la primera sessió, alguns com; l'escola promotora de salut i hàbits saludables o la educació per al consum responsable. Ja que pense que aquests temes haurien de estar molt més presents a la societat actual i haurien de coneixer-los amb més profunditat, per això espere que a aquesta assignatura hem done l'oportunitat de coneixer-los més en profunditat per a poder tindre-los sempre en compte al meu futur com a docent. 

Primera sessió

30/01/2018

Hui ha sigut el primer dia de l'assignatura, i ha sigut una introducció a aquesta, ja que els mestres, ens han explicat els objetius de l'assignatura, l'avaluació que tindrà, l'explicació del treball de recerca...

A més, ens han transmés l'importància de donar una bona educació a l'etapa d'infantil, perquè els xiquets/es són cuitadans i han de comprendre com funciona el món. 

També han deixat prou clar el funcionament de les classes, ja que serà una assignatura divertida, perquè farem eixides que tenen molt bona pinta!

Presentació

Presentació 


Sóc Desiré Díaz García, i sóc de Mutxamel, un poble de la província d'Alacant.

Estudie el Grau en mestre de Educació Infantil a la Universitat d'Alacant, i estic cursant  el 3er curs. 
A més, també treballe cuidant dos xiquets i donant classe a 5, durant tota la setmana per les vesprades. Ja que m'agrada molt ensenyar i ajudar al xiquets/es a aprendre.

Per altra banda, les meues aficions són diverses, però les més destacables són les següents; el futbol, tant jugar com vore-lo a la televisió i al camp ja que sóc abonada del Hércules C.F i vaig cada dos setmanes a vore-lo en directe,respecte a jugar, he estat apuntada a futbol sala durant 2 anys i després vaig apuntar-me a futbol 11 un any més, però a dia de hui no continue per la meua falta de temps entre setmana.

També, m'agrada molt llegir noveles romàntiques, passar temps amb els meus amics i amigues, viatjar encara que només e tingut l'oportunitat d'eixir del pais una vegada, que va ser  Londres, i la resta dels meus viatjes han sigut per la península.

Una altra afició que tinc són les festes de moros i cristians del meu poble, com s'ha pogut comprovar a la foto, ja que són espectaculars i són els millors dies de l'any!

Presentació