Contribuïm amb el medi ambient

04/05/2018


En aquesta classe amb Sergio vam parlar en primer lloc, sobre alguns dels problemes mediambiental a la l'actualitat, com per exemple l'augment dels residus, la contaminació de l'atmosfera i de les aigües o el canvi climàtic. 



Després vam parlar sobre algunes accions que podem fer nosaltres per a resoldre o disminuir els problemes dels que abans he parlat, com la regla de les 3 erres que és molt important utilitzar-la perquè ajuda molt al medi ambient. 












Com a conclusió, aquesta classe m'ha servit per a donar-li encara més importància als aspectes del medi ambient i sobre tot al que puc fer que ja coneixia, però hi havia alguns matisos que no coneixia adequadament. I pense, que hem de conscienciar a la població des de la infància sobre aquesta problemes per a intentar que disminuïsquen o s'eliminen perquè són molt perjudicials per a tots nosaltres. A més, des de xicotets/es els podem ensenyar alguns aspectes molt senzills als quals poden contribuir per al medi ambient, com no deixar les bombetes enceses si no estan utlitzant-les, o l'aixeta quan estan a la dutxa o rentant-se els dents, anar-se'n d'excursió a cases rurals i afavorir aquest tipus d'activitats...

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Presentació