Consum responsable i diferències als anuncis publicitaris

17/04/2018

En primer lloc, vam parlar amb Virgilio sobre els anuncis publicitaris sexistes i no sexistes i com afecta als xiquets/es. 

Hem vist alguns anuncis i els hem analitzat. A més, hem parlat sobre com explicaríem als xiquets/es aquestes diferències als anuncis. Els resultats d'aquests anuncis són pràcticament pareguts; la dóna es tractada com a un objecte per als hòmens, com a ama de casa, la que ha de netejar sempre, etc. 
També, es tracta a les xiques com a sexe dèbil, com a princeses. I sobre tot com apareix el consumisme als anuncis publicitaris, encara que de vegades no ens adonem. 

















Després vam vore un vídeo sobre el consumisme, molt divertit de dibuixos animats que explica molt bé com malgastem les persones al nostre dia a dia, i com podríem actuar de la millor manera per a cuidar el nostre planeta. 

Per altra banda, vam continuar amb el Bloc del consum. Vam vore alguns criteris significatius per al consum responsable. I alguns temes que es poden tractar a l'aula de Educació Infantil que ajuden a desenvolupar aquest tipus de consum. 

I per últim, ens va mostrar la pàgina web que a continuació es mostra, a la qual trobem mola informació sobre com actuen els pares respecte al consum i com influeixen les decisions dels xiquets/es a l'hora de consumir. 


Aquesta classe m'ha paregut molt interessant perquè són aspectes que com a futurs mestres hem de tindre molt en compte a l'hora de educar en igualtat, a pesar que al medis de comunicació apareguen altres coses, però si eduquem d'aquesta manera els xiquets/es podran comprendre que no tot el que ix als anuncis publicitaris per exemple és correcte. 











No hay comentarios:

Publicar un comentario

Presentació